Kajakken

Genietend van de imponerende bergen, met de zon in je gezicht laat je de zojuist aangeleerde technieken nogmaals aan je voorbij gaan. Het gevoel dat jij en de boot één zijn begint werkelijkheid te worden. Het rustig stromende water wordt beetje bij beetje minder rustig en aangenaam blauw verandert in uitdagend wit water. Je weet wat je moet doen en heftig peddelend verplaats je jezelf naar een veilige haven. Het kunnen controleren van een stromende rivier in je eigen kajak is een fascinerende sport die, onder goede begeleiding, prima aan te leren is op elk niveau.

Er zijn 3 kajakcursussen op 2 niveaus, waarin men leert om zelfstandig tot en met wildwater 3 verantwoord te water te kunnen gaan. In de beginnersweek leer je de basis wildwatertechnieken en kun je aan het eind van de week zelfstandig aan de slag in WW (Wild Water) gradatie 2 à 3. In de gevorderdenweek ga je verder met deze technieken. We gaan in op de technische aspecten en werken we aan het niveau van de kajakker. Doel is hier het varen op WW 3 à 4.
Ook als dagactiviteit is kajakken een belonende activiteit.

Vanaf 450,00 € per persoon. Kies opties Bekijk details

Kajak Starters

De kajakcursus voor beginners heeft als doel je vertrouwd te maken met het kajakken op wildwater categorie I en II, met enkele passages WWIII. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur vaar je deze week in een kleine groep op diverse prachtige rivieren (Durance, Guil, Claree, etc.) die de zuid Franse alpen rijk zijn. Onderweg op het water brengen we je alle benodigde basistechnieken bij.

Voeg toe aan reservering
Resultaten 1 - 1 van 1