Hike is een sportieve vorm van wandelen waarin je bepakt en bezakt door de natuur trekt. Onderweg oriënteer je jezelf in de omgeving met kaart en kompas, ’s avonds richt je je bivakplek in en zorg je voor je eigen eten. Onderweg kom je natuurlijke obstakels tegen als ravijnen, dichte bossen, bergpassen en af en toe rotweer. Crux organiseert sinds een aantal jaren een hikeweek waarin je de elementaire technieken van hike onder de knie krijgt. Tevens is de week avontuurlijk ingevuld met sportklimmen, mountainbiken, raften, canyoning en Via Ferrata. Een spectaculaire hike dus, of andersom; een actieweek waarin je gedurende week continu onderweg bent in de natuur.

Vanaf 445,00 € per persoon. Let op, voor deze week kun je je nog niet of niet meer aanmelden, neem aub contact met ons op voor alternatieve opties. Bekijk details

Hike week

Tijdens de hike week ga je bepakt en bezakt de rimboe in. Je volgt een meerdaags traject van A naar B waarbij we overnachten op een bivak of in een tentje, telkens op een andere plek. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen; het hiken door alpine terrein, een canyon, een mountainbike parcours, een klimwand, een raft parcours, een Via Ferrata.

Voeg toe aan reservering
Resultaten 1 - 1 van 1